Cautare

350 de rezultate pentru "caii liberi" (2.91 secunde)
Tipa la cai, ca-i bun de gura, dar caii fac tot ce vor ei, si o iau care incotro, dupa interese.
Am descris apropierea de Uniunea Europeana cu problemele adiacente, desi in afara de scumpiri si abatoare inchise, porcul nu e omorit cu binisorul, ci tot fugarit cu cutitul prin curte si dupa aia pirlit cu flacara de la autogen, caii au cipuri, vacile si alte animale crotali, satele au devenit orase, iar taranii au ramas tot saraci lipiti.
Ca sa nu mai vorbesc de infrastructura, de orasele noastre, unde crestem gaini in balcon, porci in baie si caii in sufragerii.
Abhazia si Osetia de Sud sunt caii troieni ai Moscovei, care a acordat cetatenia rusa, cu o multime de privilegii, majoritatii locuitorilor din cele doua "republici".
Tuturor ne place sa asistam la astfel de demonstratii in care caii putere au multe de spus, dar niciodata nu trebuie uitat ca viata are intiietate si de acest lucru trebuie sa tina cont politia, jandarmeria, primaria, organizatorii unor astfel de evenimente, participantii, si, nu in ultimul rind, spectatorii.
Iar cazurile cu cainii, caii si pisicile maltratate au un final tragic, tocmai din cauza nepasarii medicilor care au jurat ca vor pretui viata animalelor.
Bodyguarzii au sarit ca arsi ca sa deblocheze rotile si sa elibereze caii putere ai PD-L-istilor, pe motiv ca "seful" a platit amenzile.
Odata cu apropierea alegerilor, partidele politice folosesc tot felul de strategii pentru a castiga, pe langa voturile acordate de catre electorat in nume propriu, si o felie de voturi "perverse", care vor intra ulterior in zestrea partidului, ducand, de facto, de multe ori, la o basculare a reprezentativitatii reale.
Continui sa raman surprins de modul in care se circula pe soselele noastre. Toti parvenitii care au avut niscaiva parale pentru o masina mai bunisoara isi permit sa transforme Faleza in pista de Formula 1 fara ca cineva sa-i opreasca sau, fereasca Dumnezeu, sa-i mai si sanctioneze.
In loc sa se pregateasca terenul pentru mult clamata reformare si innoire a clasei politice, politicienii vor sa ne arate ca nu mor caii cand vor cainii si ca va trebui sa-i avem in fata inca multi ani de acum incolo.
Vorbim de caii de la Hipodromul Ploiesti. In 2016, veche constructie a fost demolata si in locul ei s-a construit una noua.
Acestia sunt cercetati pentru comiterea infractiunilor de furt calificat, patrundere fara drept in zona de siguranta a caii ferate si sustragerea de componente de la vagoanele de marfa aflate in circulatie.
In cazul intocmirii proiectului tehnic de infrastructura se va tine cont de pastrarea pozitiei caii de rulare pe partea de est a Halei Matache, "prin diminuarea nesemnificativa a benzilor de circulatie, cu respectarea profilului de patru benzi auto si doua de tramvai".
La fata locului s-au deplasat echipe feroviare care desfasoara lucrari pentru eliberearea caii ferate de aluviunile depuse in urma alunecarii de teren.
Aproape 50 de milioane de euro pentru prima faza a modernizarii caii ferate de acces in si din portul Constanta.
, "Constantenii nu au nevoie de mila, ei au nevoie de a fi lasati liberi, si de asemenea de a avea taxe si impozite mai mici”, a declarat Dorel Onaca.
Cetatenii Romaniei si-au castigat pentru totdeauna dreptul de a trai liberi si pe masura muncii lor. Chiar daca situatia actuala nu este deloc multumitoare, am vrut sa va transmit acum - in preajma Sfintei Sarbatori a Invierii Domnului - un mesaj de incredere.
A fost a lui si e dreptul lui sa..., consilierii prezidentiali sunt liberi sa se exprime, dar nu imi atribuiti mie constructiile.
Pentru a o constata nu este nevoie sa cautam in Turcia premoderna, fiind suficient sa studiem istoria Turciei kemaliste, ai carei cetateni stiau ca sunt liberi sa faca tot ceea ce le permite armata.
Dupa pozitionarea sa din ultima perioada, este de asteptat ca eforturile investitionale ale dlui George Soros sa creasca, astfel ca ong-urile si tinerii frumosi si liberi ai societatii deschise, educati la CEU Budapesta, sa capete un nou avant financiar.
google-analytics.com